Home > Produse > Regulator De Incarcare Solara

MPPT 20A - 30A HQ
REGULATOR DE INCARCARE SOLARA

Acesta este un regulator de incarcare a energiei solare 20A ~ 30A cu un sistem automat de urmarire a capacitatii maxime de incarcare, ce imbunatateste timpul de incarcare cu pana la 30% ~ 60% mai mult decât un controler de încărcare tradițional. Ea are, de asemenea, funcții de recunoaștere automată a tensiunii sistemului, gamă largă de încărcare de putere, diferite nivele de putere de ieșire, controlul de descarcare automat la bateriilor, interfață RS232/LAN și mult mai multe. Este un produs high-end pentru piața solara.Caracteristici

  • Eficiență de conversie de până la 99%
  • Sistemul 12V/24V/48V cu recunoaștere automată
  • Largă putere de intrare PV max. DC150V
  • Funcție de memorie funcție de salvare setarea: data, ora, generarea de rapoarte, și așa mai departe
  • Baterii-posibilitate de selecție: plumb-acid sigilate, gel ventilate, baterie, NiCd. Se mai pot defini alte tipuri de baterii.
  • Port de comunicare RS232 și LAN. Adresa IP și portul definit pentru facilitarea instalarii și controlul calculatorului pentru a gestiona toate informațiile și a crea arhive.
  • 2 ani garanție. Conceput pentru a rezista peste 10 ani. Garantie extinsa 3 ~ 10 ani, la cerere
  • Display Led/LcdCe este (controlerul de încărcare MPPT)?

Controlerul de încărcare este un instrument indispensabil pentru buna funcționare a standului fotovoltaic independent.

Funcția sa principală este asigurarea unui curent constant pentru sarcini, luand-o de la panourile și / sau de la baterie.Regulatorul este capabil să gestioneze în mod constant și sa faca fata punctului de putere maximă a panoului,la momentul respectiv, în funcție de radiația solară la care este supus. De asemenea, se ocupă cu stoparea încărcarii atunci când bateria este complet încărcată, deconectați sarcinile atunci când bateria este descărcată, evitându-se astfel supraincarcarea sau descărcarea profundă a bateriei, prelungind cu mult durabilitatea sa.

Principalele avantaje ale MPPT

Comparativ cu controlerele normale PWM, avantajele controlerului de incarcare MPPT sunt:

  1. Majoritatea curentului disponibil pentru încărcarea acumulatorului, controlerele MPPT sunt într-adevăr in masura de a utiliza pe deplin puterea (W), generata de panoul solar pentru a încărca bateria, spre deosebire de controlorii tradiționale PWM.

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com