Home > Produse > Pv Pump

WKE Pompe Fotovoltaice
Furnizam cea mai buna solutie pentru aprovizionare cu apa alimentata, provenita din sursa solara,cu o eficienta ridicata si sigura.

FINANTAT 100% CU FONDURI DE LA COMISIA EUROPEANA

Dotata cu o pompa volumetrica cu trei pistoni,sistemul fotovoltaic pentru aprovizionarea apei,este un sistem cu o eficienta ridicata,folosind energia solara.Cuprinde panoul solar,regulatorul si pompa fotovoltaica, toate aceste componente reusesc sa tina un standard ridicat de performante.
Pentru a obtine obiectivul de auto-echilibru intre flux si energie sub diverse ascensore,sistemul este dotat cu functii avansate,precum controlul de monitorizare al energiei,protectia automata a deficitului sau excesului de apa,protectie impotriva inghetului si protectie inteligenta impotriva defectelor.Acest sistem imbunatateste utilizarea si eficienta unei pompe traditionale,reduce semnificativ incarcarea bateriei solare la aceiasi capacitate de pompare,reduce semnificativ costurile de achizitie ale utilizatorului si in acelasi timp,scade pragul de achizitie al consumatorilor.

Sistemul nostru ar putea rezolva in mod eficient problema aprovizionarii cu apa,solutia ideala pentru irigarea ecologica a culturilor .In comparatie cu sistemul clasic de aprovizionare a apei,este mai usor de folosit deoarece nu necessita extra costuri de conectare la o retea electrica sau la un generator de putere,evitand poluarea ambientului.

Sistemul WKE 3D din plin energie,este cea mai buna solutie,la acest moment,pentru economisirea energiei,mai mult se ofera garantia puterii de irigare a culturilor în zonele extrem de uscate.

Cu ultimul eficient sistem fotovoltaic de pompare proiectat de WKE,se poate pompa apa de pana la 200metri de sub pamant si rezolva cu eficienta problema apei potabile si a irigarii,cauzata de lipsa energiei electrice si adancimea greu de atins a apelor subterane.

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com