Home > Produse > Structure - 32M – 4P

STRUCTURA TIP 32M – 4P

Marcegaglia Buildtech poate furniza trei tipuri de structuri de susținere pentru panouri fotovoltaice în funcție de solicitarile clientului, caracteristicile parcului solar si expunerea la soare.


1) Structura susține 32 module fotovoltaice
2) Puterea instalată pe fiecare structura - 8 kWp.


3) Dimensiunile pe orizontală a structurii sunt de aproximativ 4,00 m pe 13,60 m.
4) Structura prevede 4 montanți (stâlpi) ce pot fi fixați în teren de catre utilaje obisnuite machines.


5) Inclinația modulelor fotovoltaice poate fi modificata în funcție de cerințe (pasul de variație a pantei este de 1 grad).


6) Componentele structurii sunt conectate prin suruburi. Procedurile de producție si fazele de asamblare nu includ nici o sudura.
7) Componentele structurii pot fi furnizate in urmatoarele variante:

  • vopsite
  • zincate la rece
  • zincate la cald
  • oțel inoxidabil


8) Optimizarea raportului (greutate/ kW) = 81 kg/kW
9) Montaj usor de realizat bazat pe componente u oare. Cea mai mare i mai grea componenta are greutatea mai mica de 50 kg. Fiecare procedura de asamblare poate fi foarte usor facuta manual.Fiecare procedura de asamblare poate fi foarte usor de realizat manual.


10) Optimizarea montan ilor fixați in sol.

  • 2 kWp instalați pe 1 montant.
  • 1 montant la 13,60 metri patrați.


11) Incarcarile statice.
Fiecare structura va fi calculata în conformitate cu normele locale si cerin ele instalației. Combina ia de profile u oare poate garanta o încarcare statica pe verticala de cel pu in 160 daN / m² calculata i verificata în conformitate cu limitele de stres elastice. Orice alta încarcatura suplimentara poate fi usor sus inuta combinând profile de grosimi diferite.


12) Fiecare furnizare poate fi "customer dedicated".

Marcegaglia Buildtech poate oferi o soluție completa (proiectare, producție, livrare, montaj, asistența). Marcegaglia Buildtech poate garanta ca fiecare componenta a sistemului a fost dezvoltata i optimizata. Marcegaglia Buildtech a dezvoltat sistemul conform diferitelor dimensiuni ale modulelor fotovoltaice disponibile pe piața. Sistemul include toate componentele auxiliare pentru a garanta comportamentul corect al structurii.WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com