Home > Produse > Inverter

WKE INVERTERSeria S și D

Seria WKE S și D este larga și flexibila folosita în unitățile de pe piața internă datorită gamei sale largi de intrări de tensiune și curent. Acesta oferă eficiență de conversie foarte mare si fiabilitate. Seria WKE S și D oferă beneficii pe termen lung si genereaza beneficii stabile.Inteligent puternic, ghidul interfata este prietenos si are un design elegant care o face cea mai potrivita pentru aplicații casnice.

Seria DT

Seria DT adoptă tehnologia de vârf în domeniile fotovoltaice. O mai mare conversie a eficienței și pierderi de energie mai mici sunt garantate pentru a maximiza satisfactia clientului. Cu puterea sa de încredere gestionarea rețelei de sprijin și de înaltă clasă de protecție, seria DT este compatibila cu cele mai multe marci de panouri solare și este, de asemenea, ideala pentru sisteme de acoperiș comerciale. Această serie este în condiții de siguranță și de încredere prima alegere pentru instalațiile comerciale și centrale electrice.

Seria HP

Invertoarele WKE de la seria HP- cu regulator / controler MPPT integrat - au o eficienta ridicata de transformare, consum redus de energie si o excelenta capacitate de incarcare. Cu controlul inteligent, utilizatorii au posibilitatea de a seta diferite modalitati de functionare: modalitatea AC/DC, modalitatea de incarcare, modalitatea Inversa cu sincronizarea si programarea orarului, modalitatea On/Off. Invertorul WKE-HP este unul dintre cele mai performante invertoare hybride din lume.

Seria SP

Cand este in modalitatea de inversare,aceasta serie de invertoare poate fi setata sa lucreze pe Modalitatea Normala sau Modalitatea Sleep. Sub modalitatea de utilizare, acesta dispune de un Sistem de Autoreglare a Tensiunii (AVR), functia utilitati de incarcare si folosire precum si Functia UPS Acest invertor multifunctional de joasa frecventa,este a doua generatie ce prezinta o calitate stabila,o capacitate portanta elevata si in acelasi timp sustine mediul inconjurator cu o lunga durata de viata.


Inverter ON-GRID

COD CULOARE CONFIGURATIE
 WKE1500-S   rosu/albastru/argintiu  mono mppt,monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE2000-S   rosu/albastru/argintiu  mono mppt,monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE3000-S   rosu/albastru/argintiu  mono mppt,monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE4000-S   rosu/albastru/argintiu  mono mppt,monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE4600-S   rosu/albastru/argintiu  mono mppt,monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE3600-D   rosu/albastru/argintiu  dual mppt monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE4600-D   rosu/albastru/argintiu  dual mppt trifazic fara intrerupator curent continuu   
 WKE4600-D   rosu/albastru/argintiu  dual mppt monofazic fara transformator cu intrerupator curent continuu   
 WKE10K-DT   rosu  dual mppt trifazic fara intrerupator curent continuu   
 WKE12K-DT   rosu  dual mppt trifazic fara intrerupator curent continuu   
 WKE15K-DT   rosu  dual mppt trifazic fara intrerupator curent continuu   
 WKE17K-DT   rosu  dual mppt trifazic fara intrerupator curent continuu   


Inverter OFF-GRID

COD CONFIGURATIE
 WKE1000-HP > WKE5000-HP  MTTP Integrat   
 WKE1000-SP > WKE30000-SP  AVR (Automatic Voltage Regulation), PWM, RS232   

CE ESTE un invertor și LA CE ESTE UTIL?

Funcția de bază a unui invertor este de a converti curentul continuu (DC) in curent alternativ (AC) utilizând o anumită frecvență și tensiune.
Să vedem un exemplu: avem de a rula un aparat AC 230V (cu o frecvență de 50 Hz), dar nu avem alimentare de la rețeaua națională. Datorită unui invertor putem transforma curentul continuu produs de sistemul PV în curent alternativ, care este utilizat de aparatele noastre casnice.
Invertoarele sunt utilizate pentru ambele sisteme fotovoltaice on-grid si pentru sisteme fotovoltaice off-grid.

Tipuri de undă electrica.

Exista trei tipuri de unde și mai multe tipuri de invertoare

  1. Invertoare de undă patrata (utilizate numai pentru sarcini rezistive - care sunt constituite dintr-o rezistență, cum ar fi cuptorul, aparate de încălzire și becuri);
  2. Invertoare de undă sinusoidală modificata (utilizate pentru sarcini capacitive - o sarcină capacitivă este formata din condensatori sau componente care pot acumula sarcină electrică și pot menține în timp, chiar în absența puterii). Acest tip de undă este bine adaptat pentru a furniza energie pentru cele mai multe echipamente electrice și electronice, cum ar fi lămpile cu incandescență, radiouri, calculatoare și notebook-uri, televizoare, aparate video, jocuri video, cuptoare cu microunde, etc;
  3. Invertor unda sinusoidală pura (acest tip de unda este la fel cu unda electrica din reteaua noastra casnica și poate fi folosit pentru orice aparat electronic / electric).

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com