Home > Despre Noi

O gama completa de produse pentru Romania

WORLD KEY ENERGY este un furnizor de module si solutii fotovoltaice complete realizate in Asia, creat de manageri cu o vasta experienta si vechime in sectorul energiei regenerabile. Misiunea sa cheie declarata este aceea de a patrunde pe piata romaneasca, in special pe piata fotovoltaica.

Datorita know-how-ului specific, WORLD KEY ENERGY ENERGY este capabil sa intampine cele mai bune oportunitati oferite de lanturile de distributie din Romania printr-o intelegere continua si profunda a nevoilor cheie ale distribuitorilor si ale modificarilor legislative.

WORLD KEY ENERGY crede cu tarie intr-o acoperire profunda a pietei dezvoltata printr-o gama ampla de Distribuitori si Detailisti, specializati si concentrati pe piata fotovoltaica. Din aceste motive WORLD KEY ENERGY este stabilit in Timisoara printr-un subsidiar tehnic, de vanzari si logistic, unde produsul este disponibil in mod constant in timp de livrare real. Logistica de intrare si de iesire va fi oferita de catre compania Dunca Expeditii din Timisoara.

Descarca prezentarea companiei noastre >

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com