Home > Despre Noi > Reteaua de Distributie

Reteaua de Distributie

WKE World Energy lucreaza cu toti Distribuitorii din domeniu in Romania pornind de la comerciantii cu amanuntul de instalatii termo-hidraulice si vanzatorii si instalatorii de sisteme electrice si pana la marcile de mall-uri locale si multinationale.

World Key Energy va patrunde pe piata distribuitorilor de instalatii termo-hidraulice. Datorita experientei lor profunde pe piata locala, WKE va putea contacta cu succes comerciantii cu amanuntul oferind o gama ampla de produse (de la modulele clasice mono si policristaline pana la noul kit fotovoltaic Family Solar), capabile sa satisfaca orice nevoi specifice ale utilizatorilor tinta. WKE se va ocupa de cealalta parte semnificativa a distribuitorilor din Romania reprezentata de catre comerciantii cu amanuntul de electrice. Acest lucru se va realiza prin experienta personala a managerilor comerciali ai WKE.

WKE se va baza pentru Distribuitori pe parteneriatul cu AREL, o asociatie a electricienilor romani detinuta de dl. Ioan Faur, care va acoperi tot teritoriul tarii. AREL va sprijini instalatorii si comerciantii cu amanuntul pentru orice probleme electrice la montarea modulelor fotovoltaice si, in acelasi timp, va contribui la promovarea brandului WKE catre client.

World Key Energy are sediul logistica proprie la Dunca Expeditii, în Timișoara. World Key Energy garanteaza livrarea materialului in 48/72 de ore in Romania.

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com