Home > Family Solar

FAMILY SOLAR ON-GRID

Sistemele On-Grid WKE World Key Energy permit să se genereze energie electrică alimentarea în rețea. În acest fel, sistemul PV devine o sursă de economii și câștig. Kit-ul Family solar a fost creat si are toate componentele necesare pentru o instalare ușoară. Kit-ul ofera o garanție de 12 ani.Ce este un sistem on-grid?

Un sistem ON- GRID , de asemenea, numit conectat la retea, sau sistem ce poate intra în producția națională, energia electrică generată de PV. Facem trei exemple concrete:

  1. este o zi frumoasă cu soare și sistemul fotovoltaic produce suficientă energie pentru a acoperi consumul tuturor aparatelor din casă: Nu avem nevoie sa folosim energie de la rețeaua națională;
  2. este o zi frumoasă cu soare și sistemul fotovoltaic produce suficientă energie pentru a acoperi consumul tuturor aparatelor din casa, dar nu am nevoie să-l utilizez: Sunt producător de energie care este stocată în rețeaua națională;
  3. este o zi ploioasă urâta, cu nori negri acoperă soarele, iar panourile solare nu produc suficientă energie pentru a rula aparate care mă servesc, în acest caz, cumpăr energie de care am nevoie de la rețeaua națională.

Componentele de bază ale unui sistem on-grid sunt:

  • panouri fotovoltaice
  • invertor (care are funcția de a converti curentul continuu generat de modulul PV in curent alternativ)
  • contor bi-directional, care contabilizeaza atât intrarile cat si iesirile de curent.

WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com