Home > Family Solar

FAMILY SOLAR OFF-GRID

Sistemele de off-grind WKE World Key Energy permit să se genereze și să se distribuie electricitate pentru unul sau mai mulți utilizatori. De obicei, acestea nu sunt conectate la rețeaua de alimentare, dar vă puteți conecta opțional. WKE World Key Energy ofera solutii personalizate folosind diferite materiale de înaltă tehnologie și de calitate dovedită.Kit-ul family solar a fost creat si are toate componentele necesare pentru o instalare ușoară. Kit-ul ofera o garanție de 12 ani.Ce este un sistem off-grid?

De asemenea, numit functionare independenta , sistemul off-grid este o instalație pentru producerea de energie electrică auto-suficienta, care este izolat de rețeaua națională. Folosind sisteme off-grid în zone izolate sau aflate la distanță de energie electrică. Sistemul off-grid necesită un sistem de stocare al energiei electrice produsă de panouri fotovoltaice prin intermediul unor baterii. Celălalt element cheie pentru un off-grid este un controler de încărcare (MPPT), care are sarcina de gestionare a energiei electrice produsă de panourile solare pentru a reincarca bateria.

Înainte de a cumpăra un sistem off-grid este necesar să se cunoască cererea de energie electrică de zi cu zi, care este suma dispozitivelor electrice conectate (TV, frigider, aragaz electric, lămpi, etc.). Puteți calcula consumul de energie din casa dvs cu software-ul nostru special creeat pentru a determina nevoile de energie.


WKE World Key Energy Srl
Office/Logistic: Dunca Expeditii, Comuna Dumbravita
Judetul Timis - DJ 691 Nr. Km 7 + 142
Tel: 0040-256-373901 | info@worldkeyenergy.com